Foto-wandeltocht
Op zondag 19 mei organiseert Fotoclub FC’59 een foto-wandeltocht. Deze tocht is een activiteit in het kader van het 60-jarig jubileum van de club.
De route van de tocht voert u door de historische binnenstad van Delft langs veel bezienswaardigheden.
Op de route krijgt u 5 verplichte foto-opdrachten, maakt u 5 vrije foto’s en beantwoordt u vragen over Delft.
Een deskundige jury selecteert uit de inzendingen 70 foto’s voor een expositie in HuisKinesis van 23 augustus tot en met 26 oktober 2019.
De tocht kan gestart worden vanaf 10:00 tot 16:30 uur vanaf HuisKinesis, Voorstraat 86, 2611 JT Delft.
De routebeschrijving met opdrachten krijgt u daar.

Deelnemen aan de foto-wandeltocht kost €5,00

Aanmelden op 19 mei, de dag zelf, in HuisKinesis is mogelijk.

Inzenden van de foto’s
De 10 foto’s stuurt u uiterlijk voor 2 juni via Wetransfer (
https://wetransfer.com/) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van de naam waarmee u hebt ingeschreven.

Eisen aan de foto’s,
Aanleveren in JPG met de laagste compressie (hoogste kwaliteit).
Maximale afmetingen 1920x1080 pixels.
Naamgeving: volgnummer–titel–naam deelnemer.jpg. Voorbeeld: 01–Reflectie–Jan van Dam.jpg.
De 5 verplichte foto’s hebben allemaal een vaststaande titel, die vindt u bij de opdrachten en de routebeschrijving. Voor de vrije foto’s bepaalt u zelf de titel.

De wandelroute
De uitgezette wandelroute loopt langs vele mooie fotogenieke en historische plekken in het centrum van Delft. Tijdens de wandeltocht moeten een aantal vragen beantwoord worden en een aantal foto opdrachten worden uitgevoerd. Diverse te fotograferen onderwerpen komen voorbij zoals; straatfotografie, reflecties in de grachten, foto’s gemaakt vanuit diverse standpunten. Zeker voor u een uitgesproken moment om met uw fototoestel door dit unieke stukje Delft te lopen.

Plattegrond
De plattegrond van de binnenstad van Delft is hier te downloaden.