Claudia van Zanten wint zilver bij Foto Online 3e editie 2019.

Claudia van harte gefeliciteerd.

Ter info:

Foto Online 3e editie 2019
Een editie zonder thema.

Meer dan 1000 inzendingen bij deze editie van Foto Online. Arme juryleden.
Het is inderdaad een hele klus en als je dat nauwgezet wil doen gaat dat tijd kosten. Ze hadden dat er alle 3 graag voor over.
De juryleden: Esther Vertelman, Gerard Hol en Marty Hermans.
Bij voorbaat leggen we ons bij hun oordeel neer.
Andere juryleden, andere waardering? Natuurlijk, maar de beste inzendingen komen toch altijd boven drijven en het kan dan wel wat schelen in eerste, tweede of derde plaats maar kwaliteit wordt altijd herkent.

Foto Online is een ‘instap-wedstrijd’ waar iedereen aan mee kan doen en waar je je kan verlekkeren aan goede fotografie.
Zonder thema wordt het appels met peren vergelijken. Dat kan wel waar zijn maar de factor die in de waardering de hoofdrol speelt is de indruk die de foto op jou persoonlijk maakt. Waar raakt die foto je ? Dat is leuk voor de bespreking en eigenlijk het meest interessante. Het wow effect is voor iedereen weer anders en hangt af van je eigen belevingswereld.

Rob ’s-Gravendijk, coördinator Foto Online