startbanner 2 21

E-mailadresAfdrukkenExport ICS

Thema-avond: Guilty Pleasure

Titel:
Thema-avond: Guilty Pleasure
Wanneer:
25.mei.2021, 20:00 h - 22:00 h
Categorie:
Telemeeting met Zoom
Thema-avond: Guilty Pleasure

Omschrijving

afbeelding1

Schaamteloos pleziertje……….

Wie droomt er niet van om rond te rijden in een vette Porsche of ongegeneerd te smullen van al alle soorten Magnums die je maar kon vinden in de supermarkt?

In the Picture is een terugkerende themawedstrijd en in het leven geroepen door de Fotobond aan het begin van de Corona-tijd. Meerdere clubleden hebben hiervoor al ingezonden en zelfs de top 5 behaald! Onlangs is onze club gevraagd om het thema voor week 53 te bedenken en te jureren. Na rijp beraad werd dat Guilty Pleasure! Omdat clubleden niet meedingen naar een plaats in de top 5 van In the Picture, is besloten om hiervoor een eigen thema-avond te organiseren.
Onze eigen thema-avond Guilty Pleasure staat dan ook gepland op 25 mei en wordt geleid door Peter Willemse.

De inzendingen van de Fotobond worden op verzoek door zoveel mogelijk clubleden beoordeeld. De eerste selectie door de hele club is op 22/23/24 mei middels een online poll. De beelden kunnen individueel beoordeeld worden waarna er weer selectie plaatsvindt van de beste 20 beelden door een kleiner clubje.
Het uitgangspunt is een gevarieerde selectie met toelichting wat gepubliceerd wordt op de website van de Fotobond. De publicatie is zaterdag 29 mei. We hopen uiteraard op veel inzendingen voor zowel ‘In the Picture’ als voor onze eigen thema-avond op 25 mei. Gewoon meedoen!

 

 

contact us

 Contact met FC '59

Facebook

Zoeken