Rhythm of ploughed land

nicolai Rhythm of ploughed land

De foto zijn gemaak door © Betty Nicolai.

Rhythm of ploughed land is voor mij de meest opvallende landschap aan de lek genomen, Het ritme van het omgeploegde land heeft mij erg geboeid en dan de lijnen van de Lek bovenin het beeld en het pad op de voorgrond omsluiten het geheel zo mooi! Als je zoiets tegenkomt als fotograaf, moet je hier wel een foto van nemen!

1e PLAATS 🏆 voor Pieter Geijsendorpher bij de
WEDSTRIJD van AFDELING 11- VIJF FOTO'S MET SAMENHANG

Titel "Brievenbussen"

Geijsendorpher Brievenbussen 1

Geijsendorpher Brievenbussen 2

Geijsendorpher Brievenbussen 3

Geijsendorpher Brievenbussen 4

Geijsendorpher Brievenbussen 5

Pieter Geijsendorpher heeft de 1e plaats gewonnen bij de wedstrijd van "Afdeling Elf - Vijf Foto's met Samenhang"
met de serie "Brievenbussen". De fotoserie is genomen in Berlijn. Pieter is er super blij mee en is ook uitgenodigd om mee te doen met "Foto Nationaal".

Gefeliciteerd Pieter!

#wedstrijd #fc59delft #fotografie #fotoclub#afdeling11 #fotobond #fotoserie #brievenbussen

Afdeling Elf is een verzameling van 16 fotoclubs in Zuid-Holland Noord, welke zijn aangesloten bij de Fotobond.

FC '59 Delft, zilveren FIAP plaquette voor het met
succes organiseren van 10 keer de Image Salon Delft.

fiap zilver

Voor meer informatie zie de website van de Stichting Holland Circuit The Netherlands.