Fotoclub 59 is een bloeiende vereniging en toegankelijk voor zowel beginnende als gevorderde amateurfotografen die enthousiast met hun hobby bezig zijn. De fotoclub biedt een afwisselend programma voor elk wat wils waarbij de fotograaf zich op diverse vlakken verder kan ontwikkelen op gebieden zoals techniek en creativiteit. Regelmatig wordt op clubavonden elkaars fotowerk besproken;
Waar gaat de foto over? Welke techniek is toegepast? Wat kan de foto nog sterker maken?

Andere programma-onderdelen zijn; lezingen van fotografen, de fotoketting, uitwisselingen met andere fotoclubs en clubuitjes. Het jaar wordt afgesloten met de jaarwedstrijd en een gezellige borrel.
Verder heeft FC59 heeft al diverse geslaagde exposities achter de rug.

Momenteel zijn er twee werkgroepen: een gericht op natuurfotografie en een voor model- & portretfotografie.
Afhankelijk van de interesses kunnen er nieuwe groepen ontstaan.

FC59 is aangesloten bij de Fotobond en de clubleden worden hier automatisch lid van. De Fotobond organiseert jaarlijks diverse wedstrijden, exposities, mentoraten en kun je deelnemen aan fotoreviews.

Enthousiast geworden?

Je bent van harte welkom om twee keer vrijblijvend een clubavond bij te wonen om de sfeer te proeven.

Besluit je om lid te worden?

Dan zullen we ervoor zorgen dat je goed geïnformeerd wordt over alle ins en outs zodat je je gauw thuis voelt op onze club.

Aanmelden kan via het Contactformulier. Het lidmaatschapsgeld bedraagt € 99,- per jaar.

2e vrij werk avond digitaal

april
dinsdag
"04.2021", 20:00 h - 22:00 h