Dit jaar viert Fotoclub FC’59 uit Delft haar 60-jarig bestaan. Een mijlpaal in het bestaan van deze club. De club, ontstaan uit de K.A.B. (Katholieke Arbeiders Beweging), is op 9 december 1959 opgericht. De club is inmiddels uitgegroeid tot een zeer levendige club met 45 leden die elke veertien dagen bij elkaar komen en dan allerlei aspecten van de fotografie met elkaar bespreken. In dit bijzondere jubileumjaar zullen er diverse feestelijkheden plaatsvinden.

Om te beginnen zal er een fototentoonstelling georganiseerd worden met werk van de clubleden in het Stadskantoor van de gemeente Delft van vrijdag 5 april tot donderdag 30 mei 2019. Deze zal worden geopend door de wethouder van cultuur Bas Vollebregt.
Tevens zal er een diashow plaatsvinden met Delftse beelden. Naast deze openingstentoonstelling zal er ook een foto-wandelrally gehouden worden in mei en als klap op de vuurpijl een grote buitententoonstelling met foto’s rond de Oude Kerk in Delft van half juni tot half september.

Wij nodigen u gaarne uit te gaan kijken, om te beginnen naar de fototentoonstelling in de publiekshal van het Stadskantoor van de Gemeente Delft. Openingstijden Stadskantoor: Ma. – Do. 08.30 – 17.00 uur. Vr. 8.30 - 20.00 uur. Toegang gratis. Adres: Stationsplein 1, 2611BV Delft. Te bereiken via de Coenderstraat of via de Stationshal. www.delft.nl