BannerNatuur

FC '59 Delft heeft de volgende werkgroepen, die zich bezig houden met een specifieke stroming binnen de fotografie: Deze werkgroepen komen regelmatig bijeen op aparte avonden in het clubhuis of op locaties.

Model- & portretgroep

Deze groep bestaat uit ca. 10 leden van verschillend niveau en interesse. De groep organiseert zelf een aantal activiteiten, zoals gezamenlijke fotoshoots en het bespreken van fotos. Deze fotos bestaan uit de werken gemaakt tijdens de gezamenlijke fotoshoots of gemaakt naar aanleiding van een thema. Ook vrij werk kan ingebracht en besproken worden.

Eerdere themas van de fotoshoots: Het licht van Vermeer, Koninklijk en Dans- en beweging.

Individuele thema-opdrachten waren; het portret geïnspireerd op Stephan Vanfleteren en het zelfportret.

Natuurfotografie

De werkgroep natuurfotografie bestaat uit ongeveer 18 leden. De werkgroep gaat om de zes weken gezamenlijk fotograferen in een natuurgebied of op een andere geschikte locatie. Daarnaast wordt er ook met thema's en individuele projecten gewerkt.

Het thema voor dit jaar is Less is more - minimalisme in de natuur”

Vier keer per jaar komt de groep bijeen om de foto's van de foto-tochten en de projecten te bespreken. Ook vrij werk kan worden getoond en besproken.

Daarnaast worden er ook andere activiteiten georganiseerd, zoals het gezamenlijk bezoeken van tentoonstellingen en foto-events gericht op natuurfotografie, zoals Pixperience.